Kontakt


Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge javite nam se i mi ćemo Vam pomoći.

e-mail: info@intermaker.net

Jedan od utisaka naših klijenata:

"U KORAK S VREMENOM
     U ovim i dolazećim vremenima, elektronsko informisanje javnosti predstavlja najveći iskorak savremenih tehnologija, i najbrži način da informacija stigne do „konzumenta“. To je i razlog što vizionari ovakvog načina rada nastoje da okupe što veći broj zainteresovanih institucija, firmi i udruženja, kako bi zajednički ponudili sajtove sa mnogim informacijama i podacima o njima samima a što je i u interesu šireg „čitalaštva“.
     Jedan od takvih skromnih ali upornih sledbenika pisane elektronske „reči“, protkane slikama i mnogim prigodnim kolažima i grafikonima, je Boban Stojanović, koji već godinama, smelo kormilari svojim „Intermakerom“,  čiji  sajtovi, spotovi i druga elektronska izvorišta, zavređuju pažnju javnosti.
     Ukoliko, potražite neki od sajtova, pre svega, lovačkih organizacija, naći ćete „Intermaker“, koji je, ustinu, najveći tvorac elektronskih informacija u ovim vremenima na prostorima centralne Srbije. Zato, ovo izvorište podataka, u kontinuitetu, nudi „čitaocu“, najodgovorniju reč i najlepšu sliku, čime još jedanput dokazuje svoju privrženost poslu koji obavlja zarad pravog i potpunog informisanja na ovim prostorima.
    Kao jedan od saradnika „Intermakera“, tokom proteklih godina, bio sam u prilici da date informacije, budu u rekordnom vremenu znalački postavljene na mnogim sajtovima, čime se još jedanput dokazuje veliko znanje i umenje Bobana Stojanovića, koji predstavlja stub i najveći oslonac elektronskog informisanja, pre svega, lovačke javnosti i svih drugih „konzumenata informacija“, u Srbiji.
    Ovo je, uistinu, i nadam se zauvek „kratka priča“, o čoveku koji je hrabro i dostojno otvorio stoletne kapije na mapi informisanja u Srbiji, i ponudio elektronsko informisanje, kao nužnost i potrebu ovog vremena i ljudi koji žive u njemu.
     U korak s vremenom."
                                                                                     Gospodin Sveta Madžarević,
                                                                                     književnik i novinar - www.lovackisavez.rs

Pročitajte i ostale utiske naših klijenata.

Izrada sajta

Ako želite da se Vaš sajt svojim kvalitetom izdvaja od konkurencije, onda taj posao prepustite nama!

SEO optimizacija

Vršimo optimizovanje Vašeg sajta za bolje rangiranje i pozicioniranje na pretraživačima.

Održavanje sajta

Dostupni smo Vam svakog dana, 7 dana u nedelji. Omogućili smo Vam više načina da nas kontaktirate.
Copyright © 2007 - 2020 - INTERMAKER
Phone Viber Messenger WhatsApp Telegram Hangouts